• 5 januari scheidsrechtersbijeenkomst

  De wedstrijden van de O8 tm O12 worden gefloten door onze jeugdscheidsrechters uit de O14 tm O19. Het lukt niet altijd om dit gepland te krijgen of er kan een keer een jongen of meisje ziek uitvallen en dan nemen de ouders van het betreffende thuisteam de rol van scheidsrechter over. 

  We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om scheidsrechter te zijn. Wat zijn de spelregels ook alweer precies? Ouders die het beter denken te weten, kinderen die onder spanning staan.... Fluiten is een vak apart.

  Om jullie te helpen de tweede seizoenshelft nog steviger in de scheidsrechtersschoenen te staan organiseren we op donderdag 5 januari een scheidsrechtersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst komen alle spelregels van de 6 tegen 6 en 8 tegen 8 competitie nog een keer aan bod, worden er situaties besproken die soms voorkomen en kunnen we natuurlijk jullie vragen beantwoorden.

  Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft: de jeugdscheidsrechters, ouders van de O8 tm O12 etc. 

  De bijeenkomst start om 19.00 en duurt maximaal een uur. Je hoeft je niet aan te melden voor deze bijeenkomst.

  Tot dan,

  Namens de scheidsrechterscommissie en jeugdcommissie,

  Ruben Visser en Patrick Meijn

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide