• Kijk nu in de Voetbal.nl app voor de teamindelingen

  Gisteren zijn alle teamindelingen van de jeugd gecommuniceerd en deze zijn inmiddels ook allemaal toegevoegd in Sportlink, de administratie van de KNVB. Daarmee zijn de indelingen vanaf nu ook al te zien in de Voetbal.nl app.

  Dus voor alle leden, ouders, opa's, oma's, familie, vrienden en andere belangstellenden, kijk in de Voetbal.nl app voor de meest actuele teamindelingen en straks natuurlijk ook weer voor de pouleindelingen en wedstrijden!

  Daarnaast vind je straks ook weer je vrijwilligerstaken in de app en mocht je als scheidsrechter een wedstrijd moeten fluiten komt deze ook in je programma in de app (zowel de Voetbal.nl als de Wedstrijdzaken app in het laatste geval). Mocht je willen helpen met scheidsrechterco√∂rdinatie (met name voor begeleiding jeugdscheidsrechters), stuur dan even een mailtje naar: scheidsrechtercoordinator@rkdes.nl. De komende week worden alle bondsteams ook in Arbitrage Online gezet ten behoeve van scheidsrechter indelingen.

  Als laatste nog een oproep aan de begeleiders / teammanagers van de teams. Het is belangrijk dat de spelers een goed gelijkende foto in de app hebben staan. De foto is namelijk bedoeld voor de digitale spelerspas aan de hand waarvan de scheidsrechter de spelers voor de wedstrijd moet kunnen controleren. Tot 31 oktober kan de foto worden gewijzigd door de speler/ouder, teammanager/leider. Zie voor meer informatie het volgende artikel: Foto wijzigen in de Voetbal.nl app
  (
  Ten overvloede: sommige foto's zijn ook enigzins gedateerd en tip: maak aan het begin van het seizoen even foto van je teamleden in tenue).

  Iedereen alvast een fijne vakantie en we zien elkaar weer begin september!

  De Jeugdcommissie

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide