• Beker avontuur zit erop

    RKDES beker avontuur zit erop.

    Er werd op zaterdag middag om 4 uur de wedstrijd gespeeld tussen RKDES en Huizen. Dit Huizen die in de eerste klasse spelen speelde dan ook 2 klasse beter. Hierdoor was er voor het thuis publiek niet veel voetbal te zien van DES. Verder dan de middellijn kwamen we helaas niet de eerste helft. Op 1 moment na waar de goed ingevallen Robin vd Steeg met een goed schot op de lat het enigste kleine beetje sensatie liet zien van DES kant.
 De mooiste momenten kwamen van Huizen. Met mooie snelle aanvallen en schoten op doel zorgde ze voor alle opwinding aanwezig. Met de rust stond het nog maar 0-2 wat een goed resultaat was voor DES. In die zin waren ze geslaagd met de opzet.

    Het was wedermaal in de eerste minuut van de tweede helft dat DES nog in de kleedkamer thee zat te drinken want het volgens mij binnen 20 seconden op 3-0 werd getrakteerd. Dit gebeurt toch wel vaker.

    Huizen vond het wel goed zo en zette minder druk op DES die dan ook wat meer naar voren kon gaan voetballen. Wel speelde we zo Huizen in de kaart wat resulteerde in snelle uitbraken en een verdere productie van nog eens 3 mooi uitgespeelde doelpunten waar we uiteindelijk met 0-6 van het veld mochten stappen.
    Ron
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide