• Blessuregolf bij de Rode Leeuwen

    Zaterdag 16 september stond de laatste bekerwedstrijd van de Rode Leeuwen van RKDES JO13-1 op het programma. Tegenstander in deze uitwedstrijd was Argon JO13-1.
    We gingen met 14 spelers richting Mijdrecht en dat bleek geen overbodige luxe vandaag. Al in de warming up haakte Dean met een hamstring blessure af. In de 1e minuut was het raak voor Argon een onoplettendheid achterin werd direct afgestraft met een doelpunt. Toen gebeurde er in een paar minuten tijd van alles achterelkaar. Minuut 10 moest Niels (enkel) geblesseerd het veld verlaten en kwam Jorn (niet 100% fit) erin, minuut 11 Mike (bovenbeen) geblesseerd en vervangen door Kas (ook niet 100% fit). Argon bleef goed combineren en creeerde genoeg kansen. Ruststand 4-0.
    In de rust was het proberen het moraal een beetje omhoog te krijgen want iedereen deed wat in zijn vermogen lag, maar voetballen tegen een prima tegenstander terwijl je zelf niet 100% bent is erg lastig en gaat in het koppie zitten. Opdracht 2e helft was het nog kleiner maken van het speelveld. Dit ging de 2e helft vrij aardig tot aan de laatste 5 minuten, waarin er nog een aantal ballen invlogen. Haalde RKDES de wedstrijd met 11 man? Helaas niet. Jorn moest in de 37e minuut het speelveld geblesseerd verlaten. Komende dagen goed herstellen en dan gaan we er weer voor!
    Volgende week zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen AGB JO13-1.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide