• Aanmeldformulier zaal- en veldvoetbal

  Wat leuk dat jij, je wilt aanmelden voor voetbal!

  Graag ALLE vragen in het formulier benantwoorden. 


  Bij kinderen jonger dan 16 jaar vul je eerst de contactgevens (email en mobiele nummer) van de 1e ouder en bij ouders/verzorgers kun je dan de contactgevens van de 2e ouder/verzorger opgeven. Eventuele extra contactgegevens kunnen ook nog worden toegevoegd in het opmerkingen veld.

  Voordat je definitief wordt aangemeld moet je ook nog de incasso machting invullen en opsturen naar onze ledenadministratie. Hij krijgt al een berichtje als jij, je hebt aangemeld en wacht nog op de ondertekende machtiging voordat hij je definitief aanmeld als (bonds)lid van RKDES.

  Bij aanmelding ga je akkoord met de privacyverklaring van de KNVB en RKDES. Tevens ben jij, je bewust dat je als lid van RKDES en/of ouder/verzorger verplicht bent vrijwilligerstaken uit te voeren.

  (Meer over ons vrijwilligersbeleid: https://www.rkdes.nl/vrijwilligers)

  Je kunt het incasso formulier invullen, ondertekenen en opsturen, of via mail of per post.

  LET OP: Voor vrijwilligers, die zich aanmelden geldt uiteraard dat de machtiging niet moet worden afgegeven. In het aanmeldformulier moet je wel je IBAN nummer opgegeven (is standaard vanuit KNVB / Sportlink), dit wordt echter niet door RKDES gebruikt om bedragen op te incasseren.

  Het machtigingsformulier vind je hier (klik hier).

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij RKDES is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen RKDES kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van RKDES wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van RKDES en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe RKDES en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide