• Laatste update

  COVID-19 update

  CORONA BERICHT d.d. 26 januari 2022

  25 januariwas er weer een persconferentie van de minister president Mark Rutte en minister Ernst Kuipers. Hierbij zijn de nodige versoepelingen aangekondigd. 
   

  De volgende regels gelden:

  • Er mogen weer competitiewedstrijden worden gespeeld
  • Publiek is weer toegestaan bij trainingen en wedstrijden tot maximaal 22.00 uur
  • Voor het zaalvoetbal geldt dat er na 22.00 uur nog wel gevoetbald mag worden, maar zonder publiek
  • Kantine: dezelfde regels als in de Horeca zijnde met Corona Toegangs Bewijs (QR-code), met zitplaatsen, mondkapje als je loopt in de kantine, en afstand houden.
  • Helaas kan de kantine op donderdagavond nog niet open (eindtijd horeca is 22 uur). Voor de zaterdag en zondag geldt voorlopig dat de kantine uiterlijk 3 uur na afloop van de laatste wedstrijd dicht gaat met een uiterste sluitingstijd van 18.00 uur. Als de barco√∂rdinator ziet dat de regels niet nagekomen worden heeft hij/zij de mogelijkheid de kantine per direct te sluiten.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open
  • Er is geen beperking meer in de groepsgrootte bij het (zaal)voetbal
  • Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan


  Corona en wanneer in Quarantaine

  Of iemand in quarantaine moet en welke regels er dan gelden is afhankelijk van of iemand immuun (beschermd) is tegen Corona en of iemand een huisgenoot of nauw contact is. Voor de meest recente informatie met betrekking tot de quarantine regels verwijzen wij naar het RIVM: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/thuisquarantaine/in-thuisquarantaine-door-corona

  Team is niet compleet wat dan

  Indien meerdere leden van het team in isolatie dienen te gaan dan verzoeken wij te kijken naar de mogelijkheden om met invallers de wedstrijd alsnog te spelen. Als het team dus niet in staat is om een wedstrijd te spelen dient de leider van het team direct contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris. Dit zijn:

  -                      JO8 t/m JO12 : Floortje van Zanten wedstrijdsecretaris_jo8tmjo12@rkdes.nl

  -                      JO13 t/m JO19: Simone Buskermolen wedstrijdsecretaris_jo13tmjo19@rkdes.nl

  -                      Meiden: Nicolet Maarsse wedstrijdsecretaris_meiden@rkdes.nl

  -                      Senioren: Joke Ubink westrijdsecretariaat_senioren@rkdes.nl

  Als u verdere vragen heeft dan kunt u terecht bij Ashna Vishnudatt als vertegenwoordiger van het bestuur (ashna.vishnudatt@gmail.com)

   

  Namens het bestuur van RKDES

  Voorzitter a.i. Gert Ubink, Secretaris Peter Lentjes, Belinda Buskermolen, Nico Luijten, Rene van Bers, Andre Alders, Rody de Graaf en Ashna Vishnudatt

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide