• Laatste update

  COVID-19 update

   

   Wij zijn enorm blij dat het nieuwe seizoen weer van start gaat én dat we dit kunnen doen met toeschouwers langs de lijn en gezelligheid in de kantine!

  Om te zorgen dat wij dit seizoen vol plezier met elkaar voetballen en handballen aan de Wim Kan Dreef willen wij de volgende huisregels met jullie doornemen:

  · Het verzamelen van de teams graag buiten in de buitenlucht, dus niet in de kantine. Op deze manier beperken we grote groepen in de kantine.

  · In de kantine is het onder de huidige coronaregels verplicht om te zitten. Staand van uw consumptie genieten kan buiten op het terras.

  · Met oog op hygiëne en toekomstperspectief is er gekozen voor uitsluitend betalen via PIN. Waarbij opgemerkt dat we als alternatief voor onze leden de gelegenheid aan willen bieden om rode RKDES-munten contant te kopen waarmee dan het hele jaar betaald kan worden in de kantine. Hierbij willen we wel opmerken deze munten een vaste prijs hebben en dat daarom het betalen met RKDES-munten voor sommige consumpties duurder kan zijn dan betalen met PIN. Je kunt de RKDES-munten te allen tijde bestellen via kantinecommissie@rkdes.nl en het is mogelijk om met contant geld munten te kopen op zaterdagochtend 4 september van 10.00 uur tot 11.00 uur in de kantine.

  Tot slot & niet vergeten:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Nies en hoest in je elleboog.
  • Was je handen vaak met water en zeep. Als je naar de club komt, was je je handen thuis vooraf. Als je thuis komt, was je je handen weer met water en zeep.
  • Draag een mondkapje waar dat moet.
  • Ben je verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heb je koorts of ben je benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.

  Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via corona@rkdes.nl. Of bel ons op de bekende telefoonnummers. Wij doen een beroep op een ieder om deze maatregelen op te volgen, zodat we de komende vier weken in ieder geval kunnen blijven sporten.

  Bel of mail ons met jouw vragen, opmerkingen en/of frustraties. We gaan graag het gesprek aan, zodat we de club open kunnen houden!

  Dank voor jullie medewerking,

  Namens het Bestuur en de Jeugdcommissie RKDES,

  Gert Ubink

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide