• Digital FC nieuwe sponsor RKDES O23

  Al jaren doet RKDES mee met een Onder 23 competitie met clubs uit de regio. Dit team bestaat uit spelers van de selectie, aangevuld met spelers uit O19 en zelfs O17 om de jeugdspelers te laten ruiken aan het selectievoetbal.

  Er is nu een extra glans aan gegeven, want Digital FC, opgericht door oud RKDES speler Michael van Woensel, heeft uit- en thuis tenues beschikbaar gesteld.

  Dat Digital FC, gevestigd in Aalsmeer, verbonden is met de sport is niet zo gek.

  “Wij zijn een gepassioneerd en gedreven online marketing team dat organisaties en bedrijven helpt online beter te presteren. Online marketing is een brede term waarbij in de praktijk allerlei tactieken ingezet kunnen worden. Wij begeleiden organisaties en bedrijven daarom door de gehele ‘wedstrijd’, van tactiek en strategie tot het scoren van online goals”, aldus ‘aanvoerder’ Michael van Woensel van Digital FC.

  “Met Digital FC bedienen we het MKB met kwalitatief goed uitgevoerde Online Marketing activiteiten. Online Marketing is echt een vak, maar daar wordt vaak te soepel mee omgegaan. Het vakgebied is moeilijk te overzien en daarom is het voor opdrachtgevers moeilijk te toetsen op kwaliteit. Wij willen hier verandering in brengen en willen echt als team optrekken met en bij onze klanten. Hierdoor kunnen we je helemaal meenemen in onze gedachten, wat we doen en wat daarvan het resultaat is.”

  Neem eens een kijkje op https://digitalfc.nl/

  Als binnenkort de Onder 23 competitie weer van start zal gaan, zullen de spelers van RKDES er prachtig bijlopen. Op de foto ziet u van links naar rechts: Sponsor Michael van Woensel, spelers Mike van den Bergen en Kees Nieuwendijk en trainer Erwin Mönnich.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide