• Doe jij ook mee met de EK-poule?

  Hoi jongens en meisjes van de JO8 tm JO12/MO12,

  Nog iets langer dan 2 weken en dan begint eindelijk het EK!

  Natuurlijk hopen we dat Nederland gaat winnen maar ook jij en je team kunnen wat winnen.... Dit keer organiseert RKDES een EK-poule voor de pupillen. Het leuke van deze poule is dat je 3x kans maakt op prijzen:

  1.       Individueel in de poule van RKDES. De top 10 krijgt een prijs.

  2.       Als team in de poule van RKDES. Wij zullen alle resultaten van iedereen per team samenvoegen en daar komt ook een winnaar uit. Het winnende team mag in het nieuwe seizoen in de kantine een patatje, drinken en een medaille komen halen dus zorg ervoor dat iedereen meedoet zodat je meer kans maakt! (natuurlijk kijken we ook naar de grootte van de teams zodat het wel eerlijk verloopt).

  3.       Individueel in de Sjors EK-poule. Ook hier zijn mooie prijzen te winnen.

  Heel veel prijzen dus. En het goede nieuws is: meedoen is gratis! Wat moet je doen om deel te nemen?

  Ga naar:

   www.sjorsekpoule.nl/deelnemen-vriendenpoule/325/520305

  Maak een account aan met als gebruikersnaam jouw voornaam en het team waarin je speelt. Heet je bijvoorbeeld Henk en je speelt in jo8-5, doe dan Henkjo8-5 als gebruikersnaam. Zo kunnen wij makkelijk zien in welk team je speelt en de score per team uitrekenen.

  Het EK-spel bestaat uit drie rondes, waarvan je de eerste twee rondes voor de start van het EK ingevuld moet hebben. Op vrijdag 14 juni om 21.00 uur sluiten ronde 1 & 2 en kun je hierin niets meer wijzigen. Vanaf donderdag 27 juni 10.00 uur kun je ronde 3 invullen, deze ronde sluit op zaterdag 29 juni om 18.00 uur.

  Dus meld je snel aan en laat het ook je teamgenoten weten.

  Heel veel succes gewenst en op naar een mooi EK!

  Jeugdcommissie RKDES

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide