• Help mee! Verkoop jouw loten voor nieuwe doelen.

  Zaterdag 16 september heeft iedereen van de jeugdteams handbal en voetbal een boekje met loten van zijn of haar trainer gekregen. Ook dit jaar doet RKDES mee aan de Grote Clubactie. We hopen natuurlijk dat de leden daarmee een mooi bedrag bij elkaar weten te verkopen, zodat er nieuwe doelen aangeschaft kunnen worden. Een lot kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de vereniging, maar liefst 80%! Dit zijn voor RKDES extra inkomsten die hard nodig zijn. 

  NIEUW!! Online Verkoop
  Nieuw dit jaar is de online verkoop. Dat betekent dat niet alleen de jeugd loten hoeft te verkopen, maar dat ook jij er voor kan zorgen dat er loten worden gekocht! Deel de link via jouw social media. Elk lot is er 1! Gebruik voor het delen deze website: www.clubactie.nl/actie/RKDES 
  Je kan de speciale actiesite zo vaak delen als je maar wilt. Gebruik de knoppen om te delen. Maak zelf een wervend bericht naar jouw vrienden, familie etc. en verkoop loten online.

 • Een tegoedbon voor je inzet!

  Voor iedere 10 verkochte loten ontvang je in december een tegoedbon van € 2,50 via de email, deze bon kan je besteden in de Clubwinkel van RKDES.

 • Verkoop jij de meeste loten?

  Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt,
  krijgt 2 toegangskaarten voor een interlandwedstrijd van het Nederlands elftal in de Arena!
  Met parkeerkaart én toegang tot de KNVB VIP-lounge waar je vooraf, in de rust en achteraf een gratis hapje en drankje krijgt!

  Ook voor de nummer 2 en 3 hebben we een mooie prijs.

 • Landelijke wedstrijd

  Als verkoper van de loten maak je ook nog eens kans op landelijke prijzen. Wat dacht je van vrijkaarten voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland ( 1 gratis entreekaart icm 1 volbetalende persoon) of een trainingspak van Masita. Doe je mee aan de Kids-verkoopwedstrijd? Dan kan je zelfs een Playstation4 of een fiets winnen! Ga naar: www.kids.clubactie.nl voor meer informatie.

 • Trekking

  De Grote Clubactie is een loterij. De trekking is op 13 december 2017. Naast de hoofdprijs van €100.000,- zijn er vele mooie prijzen te winnen voor de lotenkopers. Het gehele prijzenpakket is te vinden op www.groteclubactie.nl.

 • Inleveren lotenboekjes

  We verzoeken alle verkopers om de ingevulde lotenboekjes uiterlijk 12 november in te leveren.
  Inleveren kan in de inleverbox in de kantine of op de Sterrekrooshof 17, Linksbuitenstraat 25 of Boegstraat 2.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide