• Hoofdsponsors RKDES verlengen contract

  Autobedrijf Nieuwendijk en Free a girl

  Op zaterdag 1 oktober stond voor RKDES de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Een goed moment om met het team op de foto te gaan en de sponsors uit te nodigen voor het ondertekenen van het vernieuwde contract.

  Kees Nieuwendijk van Autobedrijf Nieuwendijk was aanwezig, helaas konden Ton en Wil van der Veldt niet aanwezig zijn.

  Beide sponsors zijn vele jaren al vaste hoofdsponsors van RKDES. Autobedrijf Nieuwendijk en AFAS Software, echter hebben Ton en Wil van der Veldt besloten om de komende jaren met een stichting op het shirt te gaan lopen. De stichting waarvoor gekozen is is Free a Girl. De stichting Free a Girl heeft als missie om seksuele uitbuiting van kinderen te bestrijden. Elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van uitbuiting.

  De selectie van RKDES heeft toegezegd om minimaal 1x per seizoen een avond te organiseren, waarbij de opbrengst volledig naar deze stichting zal worden overgemaakt. Wilt u deze stichting ook steunen, kijk dan op freeagirl.nl.

  Het familiebedrijf Autobedrijf Nieuwendijk werd in 1980 opgestart in Aalsmeer en heeft nu vestigingen in Amstelveen, Amsterdam West & Zuid-Oost, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden en Uithoorn. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, een betrouwbare occasion of het uitvoeren van onderhoud of schadeherstel, bij Autobedrijf Nieuwendijk bent u aan het juiste adres.

  Het bestuur van RKDES is zeer verheugd met deze twee sponsoren, die zich maarliefst vijf seizoenen aan de club hebben verbonden.

  Schreurs

  Daarnaast is Schreurs al jaar en dag de hoofdsponsor van het jeugdvoetbal bij RKDES. Ook dit contract is opnieuw verlengd met vier jaar, en uiteraard is RKDES daar ook zeer verheugd over.

  Op elk shirt prijkt trots het logo van dit mooie bedrijf dat gespecialiseerd is in Rozen en Gerbera’s.

  “Bij Schreurs hebben we een passie voor bloemen. Wij veredelen en vermeerderen rozen en gerbera's en zetten ons als een van de toonaangevende specialisten in het vak in om de mooiste rassen ter wereld te ontwikkelen.”

  En een mooie rode roos als Red Naomi! past natuurlijk goed bij RKDES.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide