• Inleveren lotenboekjes Grote Clubactie

  Hoe gaat het met de lotenverkoop? Jullie hebben nog tot 1 november de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen.

  Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan nieuwe hesjes, ballen en andere trainingsmaterialen.

  Gaan de verkopen zo goed dat je extra lotenboekjes nodig hebt? Dat kan! Als je extra loten verkoopt help je niet alleen de vereniging en krijg je de tegoedbonnen voor de Marskramer, maar maak je ook kans op mooie prijzen! De extra lotenboekjes zijn op zaterdagochtenden op te halen in de kamer van de wedstrijdleiding bij RKDES. Op de overige dagen in de week kan het ook op: Sterrekrooshof 17.

  En zoals bekend valt er ook nog iets te winnen en te verdienen!

  • Het jeugdlid dat in totaal de meeste loten verkoopt krijgt als hoofdprijs 2 tickets voor een rondleiding in de Johan Cruijffarena zodat je samen met je vader of moeder het stadion kan bezichtigen.
  • En voor de nummer 2 en 3 hebben we natuurlijk ook een extra prijs.

  De door jou verkochte aantallen worden bepaald aan de hand van de registratie in het systeem. Als iemand dus loten online koopt dan moeten ze jouw naam selecteren als verkoper van het lot, de namen staan allemaal in het systeem verwerkt op jullie achternaam.

  • Door de verkoop van de loten maak je ook nog eens kans op landelijke prijzen;  een fiets of vrijkaarten voor Bobbejaanland. Doe je mee aan de Kids-verkoopwedstrijd? Ga naar: www.kids.clubactie.nl voor meer informatie.
  • Voor iedere 10 verkochte loten, ontvang je in december een cadeaubon van € 2,50. Deze bon kan je besteden bij de Marskramer.

   

  We verzoeken jullie om jullie ingevulde lotenboekjes uiterlijk 8 november in te leveren.

  Inleveren kan op Sterrekrooshof 17.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide