• Sporten via Jeugdsportfonds

  Sporten bij RKDES kan ook via Jeugdsportfonds!

  RKDES vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Kinderen, waarvan de ouders het financieel wat minder breed hebben dan de doorsnee Nederlander, kunnen altijd bij RKDES terecht. Dit geldt voor voetbal én handbal. Het Jeugdsportfonds ondersteunt hierbij.

  Jeugdsportfonds Aalsmeer
  Het Jeugdsportfonds Aalsmeer kan kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen laten sporten bij sportverenigingen. Voor maximaal € 225,- kan een kind een jaar lang sporten. Dit gelimiteerde bedrag betreft contributie en eventueel bijbehorende sportattributen. De contributie wordt door de penningmeester van het Jeugdsportfonds rechtstreeks overgemaakt aan de desbetreffende sportvereniging.

  Aanvraag en aanmelding
  Via een intermediair (bijv. leraren, jeugdhulpverleners, artsen, buurtwerkers) die betrokken is bij de opvoeding van het kind kan een aanvraag worden ingediend. Aanmeldingen door de intermediair kunnen plaatsvinden via de landelijke website: www.jeugdsportfonds.nl. Vervolgens klikt u op jeugdsportfondsen in Nederland en gaat u naar de site van Aalsmeer.

  Heeft u vragen? Neem dan contact op met Arie de Vos arie.de.vos@jeugdsportfonds.nl of met consulent.aalsmeer@jeugdsportfonds.nl.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide