• Jeugdvoetbaldagen 15 en 16 oktober

  Beste ouders & spelers,

  Op 15 en 16 oktober worden de Jeugdvoetbaldagen bij RKDES georganiseerd! De organisatie hiervan is in handen van een professionele (commerciële) organisatie genaamd Jeugdvoetbalopleiding die het evenement geheel volgens de RIVM-richtlijnen regelt (let op: de jeugdvoetbaldagen zijn dus iets anders dan het jaarlijkse voetbalkamp dat in mei door RKDES wordt georganiseerd). Heel veel plezier bij deze 2 extra dagen (techniek)training met je vriendjes en vriendinnetjes! Hieronder alle informatie en de link om je aan temelden: 

  Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van RKDES tijdens de herfstvakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

  Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober 2020. 

  Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen.

  Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! 

  ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/Pf1FRMuq7qI

  PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ RKDES OP DONDERDAG 15 EN VRIJDAG 16 OKTOBER: 

  10.00 uur Aankomst

  10.15 uur Inleiding

  10.45 uur Training

  12.45 uur Lunch + quiz

  13.45 uur Wedstrijden

  16.15 uur Afsluiting

  De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen. 

  Voordelen van de Wiel Coerver methode: 

  Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de  jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. " Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden  zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

  Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

  De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 60.

  Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Een gezonde en smakelijke lunch
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

  Inschrijven 

  Klik hier om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven of ga naar https://www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen.

  Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide