• Jeugdvoetbaldagen in de meivakantie bij RKDES

  Naast het jaarlijkse voetbalkamp dat plaatsvindt met Hemelvaart (21 t/m 23 mei) organiseert RKDES in de meivakantie, 28 en 29 april, een 2-daagse voetbalclinic: De Jeugdvoetbaldagen! 

  Alle jongens/meisjes van de mini's tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn RKDES, iedereen kan zich aanmelden! De totale kosten voor dit voetbalfeest bedragen € 60,-.

  De Jeugdvoetbaldagen staan volledig in het teken van voetbal. Techniektraining in verschillende vormen (waaronder onderlinge wedstrijden) vormt de kern. De organisatie van deze 2 dagen is in handen van een extern bedrijf: www.jeugdvoetbaldagen.com.

  ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/Pf1FRMuq7qI

  PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ RKDES OP DINSDAG 28 EN WOENSDAG 29 APRIL:

  10.00 uur Aankomst
  10.15 uur Inleiding
  10.45 uur Training
  12.45 uur Lunch + quiz
  13.45 uur Wedstrijden
  16.15 uur Afsluiting

  De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

  Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  Een gezonde en smakelijke lunch
  Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  Een aandenken voor iedereen
  Prijzen voor de winnaars

  Inschrijven: https://www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen(LET OP: dit is dus iets anders dan het jaarlijkse voetbalkamp! De inschrijving voor het voetbalkamp (21 t/m 23 mei volgt later).

  Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van RKDES te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide