• Kampioenswedstijd rkdes jo9-1

  JO9-1 wint met 9-1!

  Dé kampioenswedstrijd van de kleine mannen gebeurde op Amsterdams grasgebied. Nieuw West United is de tegenstander en onwetende wat de voetbalkunsten zijn van die mannetjes begint Des zoals altijd fanatiek en gretig. Al na 4 minuten begint Monta aan een solo welke beloond wordt met een prachtig doelpunt 0-1!
  De Amsterdammers willen hetzelfde doen maar dat wordt tegengehouden door keeper Gijs z’n grote teen.
  5 minuten later scoort Milan makkelijk de 0-2 en Dirk heeft een mooie kans maar dit schot gaat via de keeper uit en zorgt voor een corner. En wat voor een corner; Milan scoort in één keer! 0-3!
  Na een kwartier gespeeld te hebben is daar een prachtig schot van Thomas 0-4 en tikt Stan de bal in het netje na een voorzet van Dirk. 0-5!Jesse en Lars zorgen er steeds weer voor dat de tegenpartij niet aan scoren toekomt en als ze dan toch een schot op doel hebben staat Gijs heel fijn op de goeie plek.
  De Amsterdammers scoren dan tóch; maar in eigen doel dus 0-6
  Net na de rust steekt de wind behoorlijk op en zorgt ervoor dat het doel omvalt! Gelukkig geen gewonden en provisorisch wordt het doel vastgezet door middel van de handen van een supporter.
  Milan maakt de 0-7en ook de 0-8 met een fraai schot buitenkant voetje zo de korte hoek in.
  Een onhoudbaar schot van Nieuw West United maakt het 1-8.De laatste minuten tikken door, zullen we de 10 gaan halen?
  Monta pegelt em er nog ff in en dan fluit de scheids af. Al feestend het veld af. Een mooie eindstand 1-9 voor een mooi team: JO9-1

  Verslaggeefster suus

  Seizoensoverzicht :

  Wat een prestatie van Rkdes jo9-1 ! Kampioen worden in de hoofdklasse 🏆🥇!!!

  Dit jaar wederom ingedeeld in de hoofdklasse.
  Wordt het aanpoten of hier en daar een wedstrijdje winnen was vooraf de vraag of zijn onze talentvolle jongens in staat voor de prijzen mee te doen ?
  Nou dat laatste hebben de tegenstanders geweten . Waar we een klein beetje als een diesel opgang kwamen , ging daarna de goed geoliede machine pas echt warm draaien. Beginnen met een gelijkspel uit in Utrecht , maar toen werden er 10 overwinningen op rij geboekt. Wat een prestatie .
  Alles viel op de juiste plek ineen , iedereen wist wat er moest gebeuren . Iedere week een andere uitblinker maar het mooiste van alles ze bleven iederen wedstrijd voor elkaar strijden ! Dat is het mooiste wat je als trainer kan hebben .
  Iedereen gunde elkaar de overwinning , maakt niet uit wie de doelpunten maakt we doen het als team. Mannen wat ben ik enorm trots op jullie ! Dirk , Gijs , Jesse , Milan , Stan , Montasar , Lars en Thomas ik heb van jullie genoten ! En het mooiste van alles , we zijn nog lang niet klaar als team !! Maar deze is alvast in the pocket . We are the champions 🏆🥇!!!

  Thanx , groet trainer Robert

  Ps, een overzicht alle wedstrijden :

  Zwaluwen Utrecht - Rkdes 4-4
  Rkdes -Sport Martinus 9-5
  Zuidvogels - Rkdes 3-6
  Rkdes - victory 8-1
  Rkdes - Laren 5-2
  Waterwijk - Rkdes 2-9
  Sv Amsterdam - Rkdes 2-8
  Rkdes- Weesp 8-3
  Altius - Rkdes 1-5
  Rkdes - Bfc 4-3
  Nieuw west united - Rkdes 1-9
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide