• Geen kleedkamers beschikbaar

  Beste gasten,

   

  Een of meerdere teams van uw vereniging spelen aankomende weken. Wij zijn op dit moment, tot en met de rest van het seizoen bezig met de bouw van ons nieuwe clubhuis. Hierdoor hebben wij op dit moment slechts een paar kleedkamers tot onze beschikking in onze noodvoorziening.

   Wij verzoeken de teams dan ook omgekleed naar FC Abcoude te komen.

   Kleedkamers en douches

  Voor de Zondag 1 en 2 en tegenstanders stellen we de kleedkamers en een doucheruimte met een beperkt aantal douches beschikbaar. Dat geldt ook voor de JO19-1 op zaterdag. Verder zijn er enkele kleedkamers toegankelijk voor iedereen die zich toch bij FC Abcoude wil omkleden. Let wel: deze kleedkamers kunnen niet op slot.

   Horeca

  In de kantine zijn drankjes en koeken/chips te verkrijgen. Voor warme snacks kun je terecht bij de snackkraam naast de kantine. Let op: alleen pinbetaling mogelijk!

   Contact

  Ons telefoonnummer is op dit moment niet bereikbaar.

  Gelieve contact op te nemen via info@fcabcoude.nl

   Wees voorzichtig

  Soms wordt er in het weekend gewerkt op de bouwplaats. Het is uiteraard verboden voor onbevoegden de bouwplaats te betreden.

   Wilt u dit bericht doorsturen naar het desbetreffende team van uw club? En kunt u mij bevestigen dat u de mail heeft gelezen?

   

  Bij voorbaat dank!

   Hartelijke groet,

  Yvette Marckmann

  FC Abcoude

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide