• Ze zijn er weer: de loten voor de RKDES superloterij!

  De komende tijden zullen de loten van de RKDES loterij weer worden uitgedeeld aan alle leden van RKDES. Ook onze supersponsors worden weer benaderd, we hopen natuurlijk dat iedereen weer meedoet!

  Naast dat er mooie prijzen te winnen zijn is deze loterij voor RKDES ook bittere noodzaak. Ook wij hebben te maken met stijgende lasten en daarmee een extra uitdaging om de club financieel gezond te houden én te blijven investeren in de toekomst. We hopen ook dit jaar weer alle 3000 loten aan de man/vrouw te kunnen brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan onze club.

  Zoals gewoonlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen zoals een reischeque twv 1600 euro maar ook prijzen zoals een LED TV, Espresso automaat, Notebook of E-reader en natuurlijk nog veel meer prachtige prijzen.  

  De strookjes van de loten en het geld kunnen ingeleverd worden bij Eppo Buskermolen (Herenweg 36). 

  De verdeling van de loten word voor de handbal verzorgd door Brit Versteeg, voetbal jeugd door Patrick Meijn en de zaalvoetbal en senioren door Andre Alders, waarvoor alvast onze dank.

  Zaterdag 27 mei is de prijsuitreiking, rond 16.00 uur in de RKDES kantine. Die middag is de laatste thuis competitiewedstrijd van RKDES1, draaien we dan weer met het Rad van Fortuin voor mooie prijzen en zorgen we voor een feestelijke middag.

  Tot dan! 

  Heeft u nog vragen of wilt u loten bestellen, bel of mail

  Eppo Buskermolen

  Herenweg 36

  06-55893974

  eppobus@hotmail.com

   

  Loterij commissie

  Eppo Buskermolen

  Jan Bouwmeester

  Andre Alders

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide