• 6 en 7 mei Ludios Voetbal2-daagse : geannuleerd!

  HELAAS IS DE VOETBAL2-DAAGSE VAN 6 EN 7 MEI IN VERBAND MET TE WEINIG AANMELDINGEN GEANNULEERD.
   
  Met Pasen organiseerde Ludios voor het eerst een voetbal 2-daagse bij RKDES en wat een geweldig Paasweekend was het! Een weekend vol met zon, voetbal, vrolijke kinderen en enthousiaste Ludios begeleiders. Wat wil je nog meer?
   
  Op vrijdag en zaterdag namen ruim 50 kinderen deel aan de Ludios voetbaltweedaagse op het sportcomplex van RKDES. De getalenteerde jongens en meisjes werden op eigen niveau uitgedaagd en beleefde het grootste plezier in sport en spel. Voor de oudere kinderen betekende dit een training volgens de visie van de KNVB en voor de jonge kinderen betekende dit lekker voetballen! De voetbaltweedaagse werd afgesloten met de leukste Ludios-activiteiten, waarna ieders deelname verzilverd door een prachtige en welverdiende Ludios-medaille!
   
  Het grote succes van de voetbaltweedaagse heeft een samenwerking teweeg gebracht tussen RKDES en Ludios:
  “Het was een geweldig weekend. Ik heb alleen maar blije gezichten gezien en zag bij veel kinderen echt vooruitgang aan het einde van het weekend. En ja, voor mij is dat waar ik het voor doe. Het hele weekend was top en de gedachte dat het vaker zal plaatsvinden maakt het voor mij helemaal af!” - Danny Wagenhuis.
   
  De volgende Ludios voetbal2-daagsevindt plaats op 6 en 7 mei in de Meivakantie! Zie https://www.ludios.nl/voetbalkamp om je aan te melden. Meld je snel aan, er is een minimaal aantal deelnemers nodig om deze voetbal2-daagse door te laten gaan.
  Door de coronamaatregelen is deze voetbal2-daagse alleen toegankelijk voor leden van RKDES (handbal/voetbal).
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide