• Nieuwjaarswens RKDES

  Nieuwjaarswens RKDES

  Aan alle leden, vrijwilligers, sponsors en alle anderen die RKDES een warm hart toedragen.

  Het bestuur van RKDES wenst jullie allen een gezond, gelukkig en sportief 2022 toe. Hopelijk wordt dit een jaar waarin we elkaar weer onbekommerd kunnen ontmoeten en samen mooie dingen kunnen doen.

  We kijken terug op een bijzonder jaar 2021. Corona heeft het afgelopen jaar toch een sluier over het sportjaar gebracht. Het lopende seizoen begon hoopvol, maar is op het laatst toch helaas weer als een nachtkaars uitgegaan. We vonden het belangrijk om zoveel als mogelijk het sporten bij RKDES mogelijk te maken, ondanks alle restricties door corona.

  Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken voor je positieve inzet en bijdrage in het afgelopen jaar.

  Nu staat 2022 alweer op ons te wachten met allerlei nieuwe uitdagingen. Een jaar waarin wij hopelijk weer vele sportieve successen mogen behalen, waarin de gezelligheid bij de vereniging terug kan keren en waarin wij onze clubnaam ‘Door Eendracht Sterk”’ in en om de velden verder inhoud kunnen geven.  

  Helaas kunnen onze puzzelfrit en onze nieuwjaarsreceptie, die waren gepland op zondag 9 januari, wederom niet door gaan vanwege de Coronamaatregelen.

  Blijf gezond en hopelijk tot snel weer op ons RKDES-complex!

  Met sportieve groet,

  Bestuur sv RKDES

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide