• Bij deze het eerste programma van het nieuwe seizoen

  Deze versie bevat alle wedstrijden die tot nu toe gepland zijn. Alle wedstrijden zijn nog in concept, dus als je een verhindering o.i.d. wil doorgeven doe dat dan snel, dan kan ik het laten wijzigen.

  Ik wil weer net als vorig jaar maandelijks dit programma rondsturen, met name zodat je weet wanneer de andere teams spelen en voor de toekenning van de zaaldiensten.

  Hou zelf de wedstrijden in de app goed in de gaten. Als de wedstrijden bekend worden gemaakt in de app, zijn ze meestal nog in concept en is er dus evt nog wat te wijzigen als je er snel bij bent.

  Zaaldienst
  De zaaldiensten gelden voor de wedstrijden in de Proosdijhal.
  In herinnering nogmaals de taken:

  • 19.00/19.10 aanwezig om de doeltjes en scorebord gereed te maken
  • Scorebord bijhouden tijdens alle RKDES wedstrijden
  • Na de laatste wedstrijd (in overleg met de kantine, die weten wat er de volgende dag benodigd is) de doeltjes en bediening van het scorebord weer opruimen.
  • Let op!!! Je taken betreffen RKDES wedstrijden, als er geen team van RKDES om 19.15 speelt, kun je tegen 20.00 komen, om te checken of alles wel al gereed is, indien de laatste wedstrijd geen RKDES wedstrijd is, hoef je niet op te ruimen. Dit is dan verantwoordelijkheid van het team dat thuis speelt.


  Indien je een thuiswedstrijd in een andere hal speelt, ben je officieel verantwoordelijk voor de zaaldienst. Meeste hallen/scheids doen hier niet moeilijk over, maar goed om te weten. Eventueel zul je zelf ook spullen moeten neerzetten/opruimen.

  Sporthallen
  We hebben alleen op vrijdag beschikking over de proosdijhal. Er zijn nu een aantal thuiswedstrijden ook op vrijdag in andere hallen gepland. Ik ben in overleg met ESA of hiervoor evt plaats is in Aalsmeer ipv Uithoorn. Als het jullie niet uitmaakt of je in Aalsmeer of Uithoorn thuis speelt (natuurlijk eerste keus Proosdij) laat het me dan even weten.

  Als er andere vragen zijn hoor ik het, veel succes dit seizoen!

  Groet,

  Nancy

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide