• Nieuwsbrief september 2017

 • Beste (ouders van) leden en vrijwilligers van RKDES,Het voetbalseizoen is alweer een maand van start en iedereen heeft de eerste wedstrijden alweer in de benen zitten. In deze nieuwsbrief staan we vooral stil bij de benodigde vrijwilligers voor de bardiensten in de kantine. Een club als RKDES kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Met het draaien van (minimaal) 3 bardiensten per jaar levert ieder (ouder van een jeugd) lid zijn/haar bijdrage aan het bestaan van onze club. Daarnaast is een kantinedienst ook nog eens gezellig en goed voor de sociale contacten! We willen iedereen dan ook oproepen om zo snel mogelijk via de voetbal.nl app zich aan te melden voor de bardiensten.Het hoofdbestuur

  Bardiensten

  • Dit jaar kan je je bardienst doorgeven via de voetbal.nl app. Deze app kan je downloaden in de Playstore of Appstore. Download hem nu!
  • Iedereen kan de Voetbal.nl app downloaden, echter leden, vrijwilligers en relaties van RKDES, die door RKDES in Sportlink (onze basis administratie) zijn opgenomen, moeten zich registreren met het email adres, waarmee ze bij RKDES en dus Sportlink bekend zijn. Het emailadres waarop je dit bericht ontvangt is tevens het emailadres waarmee je, je kunt registreren bij de Voetbal.nl app.
  • Nog niet alle speeldata staan in de app, onder andere ontbreken de bardiensten voor volgend jaar nog. Dit is een probleem waar aan wordt gewerkt.
  • De diensten die wel in de app staan zijn nog niet allemaal ingevuld met vrijwilligers. Meld je dus snel aan!Als je hulp nodig hebt met het invullen van de bardiensten of problemen hebt met de app dan kan je op 30 september en 7 oktober tussen 11.00 en 12.30 terecht in de kantine. Dan zit onze webmaster (Matthijs van de Wetering) voor je klaar.
  • Het is ook nog steeds mogelijk om (bijvoorbeeld met de ouders van een team) een barteam samen te stellen voor 2018. Extra gezellig! Als je dit wil dan kan je dat ook op bovengenoemde data doorgeven aan Matthijs of via kantinecommissie@rkdes.nl
  • Na 7 oktober gaan we de bardiensten die nog niet ingevuld zijn zelf indelen met (ouders van jeugd)leden die zich nog niet hebben aangemeld. Wil je zelf bepalen wanneer je bardienst hebt? Meld je dan zo snel mogelijk aan!
  • Benieuwd naar de definitie van een vrijwilliger? Lees op de pagina Kantinebeleid meer info.

  Bussen connexion
  Enige tijd geleden is de Bilderdammerweg op de schop genomen om te zorgen dat er voor de bussen van Connexion voldoende parkeergelegenheid is én tegelijkertijd de verkeersveiligheid gewaarborgd blijft. Helaas hebben wij al meerdere malen geconstateerd dat buschauffeurs het inrijverbod op de Wim Kan Dreef negeren en hun bus parkeren op een niet toegestane parkeerplaats. Deze situatie heeft onze prioriteit en is al meerdere malen geëscaleerd bij Connexion en de Gemeente. We hopen op een snelle oplossing van dit ongewenste gedrag.

  Pestprotocol
  Binnen RKDES vinden wij het belangrijk dat alle kinderen zich binnen onze vereniging veilig voelgen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onderdeel hiervan is een pestprotocol die via de volgende link: Pestprotocol voor inbreng hoofdbestuur 21 sept 2017 kan worden nagelezen. We willen alle ouders, leiders en trainers vragen dit document door te lezen. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de afspraken die we maken zodat we hier naar kunnen handelen.

  Grote Clubactie
  Heb jij alle loten uit je boekje al verkocht? Inleveren kan in de box in de kantine of bij een van de onderstaande adressen. Wil je meer verkopen? Nieuwe boekjes zijn op te halen (of in te leveren) op de volgende adressen: Sterrekrooshof 17, Linksbuitenstraat 25 of Boegstraat 2. Of verkoop loten online via de speciale actiesite: www.clubactie.nl/actie/RKDES Verkopen kan tot zaterdag 12 november. 80% van de opbrengst van de verkochte loten komt ten goede aan de clubkas van RKDES. Met dat geld kunnen we de materialen vernieuwen, zoals nieuwe doelen. Op elk veld kan dan goed voetbal worden gespeeld. Meer info: www.rkdes.nl/groteclubactie

  Belangrijke mededeling inzake ledenadministratie voetbal en abonnement De Treffer.

  Beste leden, abonnees van De Treffer. Met ingang van heden komt er een belangrijke wijziging in het aanmelden van leden voor het voetbal en het doorgeven van wijzigingen van abonnees van De Treffer. Aanmelden/wijziging/opzegging van leden bij het voetbal dient u voortaan door te geven aan: Gerard & Ageeth van Schaik, Copierstraat 30, 1433 NS Kudelstaart Tel.nr.: 06-43047025 Mailadres: la.rkdes@live.nlHet innen van de contributies en het abonnementsgeld van de Treffer (verwerken van de machtiging en versturen van de nota’s) blijft in mijn handen. Een eventuele wijziging van uw rekeningnummer of het overstappen van een acceptgiro naar het innen door een machtiging kunt u doorgeven aan: Theo Raadschelders, Calveslo 78 1433 NJ Kudelstaart Tel.nr.: 0297-340807 Mailadres: theoraad@caiway.nlLangs deze weg wil ik u nog graag bedanken voor de prettige samenwerking en wens Gerard & Ageeth veel succes bij het verwerken van de ledenmutaties.Met vriendelijke groet,Theo Raadschelders

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide