• Ondanks de harde wind...

    Zaterdagochtend was er heel veel wind. In de eerste helft hadden wij wind mee en de tweede helft tegen.
    Na ongeveer 6 minuten gaf Rink een prachtige bal voor, waardoor Mika met een kopbal zorgde voor 0-1.Heel snel daarna lukt het de tegenpartij om te scoren en er 1-1 van te maken. Daarna gingen we weer druk zetten en werd het 2-1 door Brent. Tijdens het dribbelen wist hij langs een paar spelers van Ouderkerk te komen en met een goede harde knal, schoot Brent de bal erin.
    We hadden nog wel een paar keer een kans gekregen maar toen lukt het niet. Maar toen kregen we een vrije trap en Luan nam die vanaf heel ver van het doel. De keeper van Ouderkerk zei dat wij toch nooit konden scoren maar dat deed Luan toch! Was een heel mooi doelpunt die zo over de keeper heen ging, het doel in.
    Toen hadden we rust. Suzanne en Rick hadden tegen ons gezegd dat we druk moesten blijven zetten en dat probeerden we ook in de tweede helft. Maar de wind werd nog harder en elke bal die we schoten kwam 3 meter verder de verkeerde kant op. Toen scoorde ouderkerk nog een keer via Luan's been ging de bal er in. Daarna hadden we een poging en Mika schoot de bal tegen de keeper en Ryan tikte de bal er in.

    Mika Steenstra
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide