• Opzeggen of aanmelden voor het nieuwe seizoen

  Opzeggen lidmaatschap

  We betreuren het dat je je lidmaatschap van SV RKDES wilt opzeggen. Als je hierover nog van gedachten wilt wisselen, neem dan contact op met de technische commissie (Sander van der Lip – MO9 t/m MO17 - sander.van.der.lip@cgi.com, Jort Buitenweg – JO8 t/m JO12 - jort.buitenweg@gmail.com, Ron Hogenboom – JO13 t/m JO19 - ronhogenboom76@gmail.com).

  Als je je lidmaatschap wilt opzeggen gelden de volgende regels:

  • Geef via een email (naar ledenadministratie.voetbal@rkdes.nl) aan dat het lidmaatschap wordt opgezegd. Dit dient dit seizoen uiterlijk 15 juni te gebeuren:
  • Mondelinge opzeggingen of opzeggingen via WhatsApp of e-mail aan bijvoorbeeld de trainer/ leider/een bestuurslid, worden niet geaccepteerd;
  • Let op: wordt er na start van het nieuwe voetbalseizoen (zijnde 27 augustus) opgezegd, dan dient u de volledige contributie te betalen.

  Voordat wij akkoord kunnen gaan met opzegging dienen uiteraard uitstaande boetes, kledingbruikleen en/of (gedeeltelijke) contributies van het/de afgelopen seizoen(en) betaald te zijn.

  Overschrijving naar een andere voetbalvereniging

  Als je wilt overschrijven naar een andere vereniging, gelden de dezelfde regels als bij opzegging. Overschrijvingen dienen vóór 15 juni te worden aangevraagd. Daarnaast geldt, als uiterlijk 15 juni 2022 niet is opgezegd, het volgende:

  • Na deze datum kan er geen overschrijving meer plaatsvinden in de A-categorie (dit zijn de hogere selectieteams);
  • Na de uiterste overschrijvingsdatum is het nog wel mogelijk om overschrijving aan te vragen voor de B-categorie (alle andere teams, niet zijnde de hogere selectieteams).
  • Indien de overschrijving na 27 augustus wordt ingediend, dan zal de volledige contributie betaald moeten worden.

  Aanmelden lidmaatschap

  Mogelijk ken je meisjes/jongens die zich willen opgeven om bij RKDES te komen voetballen. Vraag ze dan om zich zo snel mogelijk aan te melden! We kunnen ze dan meenemen bij de teamindeling van het komend seizoen. Betreft het leden van een andere vereniging die zich over willen laten schrijven? Kijk dan goed naar de regels bij de betreffende vereniging dit is soms anders dan bij RKDES.

  Vragen?

  Mail naar jeugdcommissie@rkdes.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide