• Pancratius-rkdes jo11-1

Pancratius JO11-4 – Rkdes JO11-1
    De jongens mochten vandaag naar Badhoevedorp. Aangekomen achter in de woonwijk met een zeer kleine parkeerplaats voor zo’n grote club was het gezellig druk. De zon liet zich af en toe zien dus het publiek had geen klagen. Dat hadden ze sowieso niet want we kregen weer een prachtige wedstrijd te zien. Helaas zonder Montasar en Stan maar wel met Rowan die het team kwam versterken.
    De wedstrijd was nog maar net begonnen toen het eerste doelpunt viel. Nu ben ik best bevooroordeeld maar ik vond het prachtig hoe Dirk scoorde. Helaas werd het vlak voor de eerste rust 1-1.
    Dirk die de smaak te pakken kreeg scoorde de 1-2. Niet veel later kwam Milan vrij voor open doel, nou ja open doel, kennelijk maakte de keeper van Pancratius zoveel indruk dat hij mistte. Milan was zichtbaar geïrriteerd dat de afronding niet gelukt was. Niet veel later gebeurde het ook Thomas die vrij stond voor de goal en miste. Het lukte Milan om zijn gemiste kans goed te maken door de 1-3 en de 1-4 te scoren. Niet veel later volgde de 1-5 door een mooie bal van Yoeri.
    De scheidsrechter floot voor rust. Na de limonade maakte RKDES een vermoeide indruk. Het lukte de tegenpartij om van dit moment gebruik te maken en de 2-5 te scoren. Maar ineens waren ze er weer. Dirk scoorde de 2-6, Yoeri de 2-7 en Milan de 2-8. Invaller Rowan die op de training had lopen verkondigen dat hij wel even 3 doelpunten zou scoren liet ineens van zich horen. Met rust en souplesse passeerde hij de keeper en nog eens en nog eens. Een hattrick tijdens je debuut en dat ook vooraf aankondigen…wat een lef! Eline die nog een hele mooie redding had voorkwam dat Panctratius überhaupt scoorde de tweede helft. Met Jesse in de spits lukte het hem helaas niet te scoren maar had zeker een paar mooie kansen. Een van die kansen werd door Lars afgerond. Lars scoorde de 2-12 wat de einduitslag werd. Maar de scheidsrechter was kennelijk gestopt met tellen bij 2-9 want die uitslag werd doorgegeven aan de bond. Het mocht de pret niet drukken.