• Sponsors steken selectie in presentatiepakken

   

  Naast de tassen, gesponsord door Lequal en eerder gepubliceerd op de social media van RKDES is het nu de beurt aan nog 3 andere sponsors die de selectie een mooiere uitstraling hebben gegeven.

  Wellicht is het u al opgevallen dat voor en na de wedstrijd van het 1e en 2e elftal de spelers en begeleiding in mooie presentatiepakken rondlopen.

  Dit alles is mogelijk gemaakt door onze 2 hoofdsponsors Stichting Free a Girl en Renault Nieuwendijk en sponsor van de selectie Bouwbedrijf Kroom.

  Stichting Free a Girl

  Stichting Free a Girl streeft een wereld na zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen. Door slachtoffers directe hulp te bieden en straffeloosheid aan te pakken.

  Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen.

  Free a Girl werkt keihard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden, ook in Nederland.

  Renault Nieuwendijk

  Autobedrijf Nieuwendijk is sinds de oprichting volledig in handen van de familie Nieuwendijk. Dat is belangrijk. Het staat voor langetermijndenken, zelfstandigheid en werken vanuit waarden. Bij Nieuwendijk gaat het  niet om snel scoren maar om het mooie bedrijf in stand houden. Dat doen ze door goed voor de medewerkers en de klanten te zorgen. Dat gaat hen goed af;  klanten en medewerkers verbinden zich graag aan Autobedrijf Nieuwendijk en blijven jarenlang trouw. Zij waarderen de fijne sfeer en de professionele werkwijze.

  Je kunt bij Renault Nieuwendijk terecht voor een breed scala aan diensten. Daarbij kun je rekenen op specialistenwerk in elke discipline, van advies bij aanschaf van een auto, deskundig onderhoud tot complexe beheerscontracten en fleet- of leasecontracten.

  Bouwbedrijf Kroom

  Bouwbedrijf Kroom BV is van oudsher actief in Amsterdam en omgeving. Inmiddels is Kroom een landelijk opererend bouwbedrijf voor een vaste groep opdrachtgevers. Klantgerichtheid, ruime kennis van zaken, vakbekwaamheid en flexibiliteit, maakt het voor Kroom mogelijk zeer uiteenlopende projecten te realiseren. Van schets, ontwerp, het aanvragen van de benodigde vergunningen, de bouw- en verbouw werkzaamheden, tot en met de uiteindelijke oplevering wordt uw project op persoonlijke wijze voor u gerealiseerd.

  Bouwbedrijf Kroom richt zich op nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovaties van woonhuizen, bedrijfs- en overige panden voor zowel particuliere en zakelijke klanten als gemeentelijke instellingen. Dit alles met als uitgangspunt het leveren van goede kwaliteit wat resulteert in tevredenheid bij de klant zodat de continuïteit en het voortbestaan van het bedrijf gewaarborgd blijft. Waarbij bij de uitvoering van de werkzaamheden een veilige werkomgeving voorop staat.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide