• Uitnodiging RKDES | AZ - ADO Den Haag 07-03-2020 18:30u

  KAARTEN KUNNEN WORDEN OPGEHAALD: donderdag 5 maart tussen 16.00 en 21.00 op Linksbuitenstraat 25 Kudelstaart

  Op 07-03-2020 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ - ADO Den Haag. AZ nodigt alle leden en vrijwilligers van RKDES graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart! 

  Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor RKDES. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling! 

  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

  Kaartjes kunnen worden besteld via de link in de e-mail die zojuist (zaterdag 8 februari 9.40u) is verzonden door de Jeugdcommissie? Geen mail ontvangen? Check eerst je spam en stuur anders een mail met naam, team en juist mailadres naar jeugdcommissie@rkdes.nl zodat we jouw mailadres juist in het systeem kunnen zetten.

  Ophalen kaarten
  Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de Jeugdcommissie van RKDES. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald.
  De kaarten kunnen op dinsdagavond 3 maart van 19.00 tot 21.00 en op donderdag 5 maart van 16.00 tot 21.00 worden opgehaald bij Belinda Buskermolen, Linksbuitenstraat 25 te Kudelstaart.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide