• Rkdes j09-1- Weesp jo9-1

  Rkdes jo9-1 - Weesp jo9-1

  Afgelopen zaterdag mochten de jongens weer een beetje uitslapen. Lekker thuis om 09:30 tegen de JO-9.1 uit Weesp.
  Sinds de scores van de teams niet meer getoond worden op de voetbal.nl app is het elke keer weer een verrassing wat voor soort ploeg er tegenover je staat. Zijn de goed? Zijn ze snel? Sterk? Groot? Maken ze veel doelpunten? Wat is de tactiek? Spelwijze? Dus vol verwachting klopt ons hart en dat gold ook voor de wastas. Waar blijft dat ding nou? Eerst dan maar de tactiekbespreking, want dat blijft nodig. Ongeacht de tegenpartij, we moeten gelijk druk zetten!
  Eenmaal omgekleed gaan we richting “ons” veld; rechts achterin. Op puur gras.
  Posities worden ingenomen; Dirk op doel, Jesse laatste man, Monta, Lars en Stan op het middenveld en Milan in de spits. Gijs en Thomas beginnen aan de kant en de wedstrijd gaat van start.
  Zoals afgesproken zet Des druk maar ook de jongens uit Weesp staan hun mannetje. Als Thomas er na 5 minuutjes in komt maakt hij het eerste doelpunt voor Des. Als Lars de 2-0 maakt en er nog in eigen doel wordt gescoord staat Des er riant voor. Helemaal als Gijs de bal er van afstand in pegelt! 4-0, heerlijk!
  Als de tegenpartij er prompt 2 inschieten wordt het toch in ene weer spannend!
  Tijd voor een korte rust om vervolgens weer door te gaan met scoren; Gijs maakt het 5-2 maar ook de jongens uit Weesp scoren nog een keer. Het blijft daardoor spannend want met slechts 2 doelpunten verschil is de wedstrijd nog niet gespeeld. Gelukkig blijft Des als een echt team spelen en kunnen daardoor nog 3x scoren!
  Thomas, Milan en Monta maken de eindstand 8-3. Een prachtig resultaat! Complimenten weer voor jullie samenspel, inzet en harde werken.
  As zaterdag gaat de reis naar Hilversum. Kijken of ze daar ook sterk en snel zijn!

  Verslaggeefster Suus
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide