• RKDES JO10-2 de ongeslagen kampioen!

  Na de zomervakantie is het RKDES team Jo10-2 bestaande uit Owen, Mason, Nick, Tom, Gijs, Revi, Tijn, Storm en Bentley bij elkaar gekomen. de eerste trainingen waren nog wat onwennig, maar gedurende het seizoen ging dat steeds beter en beter. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat er een heel hecht team staat, zowel op het veld als naast het veld.

  Tijdens de wedstrijden gaan de boys voor elkaar door het vuur om iedere wedstrijd tot een goed einde te brengen. Tot aan de herfstvakantie was er geen enkele wedstrijd verloren. Wat een fantastische prestatie! Na de herfstvakantie hebben we de draad weer opgepakt en  werden de resultaten nog beter. Ze hebben zelfs een wedstrijd met 23-4 gewonnen.     Tijdens deze wedstrijd werd er van begin tot eind druk gezet. Zelfs in een 8 tegen 6 opstelling was de tegenstander geen partij voor ons. Echt heel goed gedaan allemaal.

  Afgelopen zaterdag 18 December hebben we onze laatste periodewedstrijd gespeeld thuis tegen SCW jo10-1. Ook deze hebben we weer triomfantelijk gewonnen met 12 tegen 5 zegen. Hiermee zijn de boys de ongeslagen periodekampioenen.

  We hebben aan de KNVB gevraagd of we een divisie hoger kunnen gaan spelen en hopen dat de komende periode te kunnen gaan doen. Ook zullen de boys naar verwachting weer gaan knallen. Al met al een superteam waar we trots op zijn.

  John, Jasper en Frank 

 • RKDES JO10-2 de ongeslagen kampioen!
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide