• Rkdes jo9-1 - sv laren jo9-1

RKDES - sv laren 99

Het is zaterdagmorgen. Het is niet zo mooi weer om te voetballen. Het begint een beetje te spetteren, maar wanneer de wedstrijd begint is het droog. Het eerste balcontact is van laren en onze jongens zijn gelijk goed wakker, maar des is zeker wakker en veroverd de bal en de eerste kans in een feit, maar helaas geen doelpunt. Na over en weer van het spel van beide kanten en na een goede voorzet is daar uit het niets lars die scoort.
    1-0
    Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, maar des is iets feller in de duels en mond uit in de 2-0 Milan scoort uit een goed schot. Rust.
    Na de rust lijkt het er op dat sv laren 99 van zijn beste beentjes wil laten zien, want ze gaan fel van start. Omdat des gelijk druk zet op de bal komt de tegenstander er niet lekker uit en het goed verdedigen van Jesse en Lars en het goed werk van Dirk(keeper) blijft het nog steeds 2-0.
    Na een paar rommelig momenten is het weer Milan die de 3-0 voor zijn rekening neemt. Sv Laren komt zeer sterk teug en zet de score om een 3-2.
    Het wordt nog zeer spannend, maar de jongens laten de koppie niet hangen en gaan door. Na goed storen op de bal van Stan komt de bal voor de voeten van Thomas en die schiet op doel en door de handen en de benen van de keeper wordt het 4-2.
    De jongens blijven druk geven dat en dat levert een paar kansen op, maar helaas geen doelpunt. De laaste minuten gaan in.
    Na veroveren van de bal schoot Thomas de laaste goal van de wedstrijd in het doel. Eindstand 5-2.
    Was weer een leuke wedstrijd om te zien.
    De toeschouwers weer bedankt voor de aanmoedigen en de coaches voor het sturen van onze jongens.
    Op naar de volgende wedstrijd in Almere.