• RKDES verlengt contracten met hoofdtrainers

  RKDES heeft het contract met hoofdtrainer Raymond de Jong (54) met een jaar verlengd. De oefenmeester uit De Kwakel is bezig met zijn derde seizoen bij RKDES en gaat dus volgend seizoen op voor het vierde jaar. Beide partijen tonen zich ingenomen met de contractverlenging.

  De Technische Commissie, het Bestuur en de hoofdtrainer zijn dan ook tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit.

  Ook met assistent-trainer Rob de Haan (58) is overeenstemming bereikt om nog een seizoen aan de zijde van De Jong te werken. De Haan, die in het verleden bij sv Argon ook al met De Jong samenwerkte, heeft het uitstekend naar zijn zin bij RKDES.

             

  RKDES hervat op zaterdag 21 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Sporting Leiden. Een week later staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, koploper Lugdunum komt dan op bezoek in Kudelstaart. De ploeg van De Jong en De Haan staat zelf op de 5e positie met drie punten achterstand op de koploper.

  Michal Kocon

  De Technische Commissie wilde ook graag het contract met Michal Kocon, trainer van het tweede elftal, verlengen, aangezien het zeer tevreden is met zijn werkwijze. Echter Kocon heeft ambitie en wil volgend seizoen graag de opleiding KNVB trainer-coach UEFA B volgen. Als Kocon wordt toegelaten heeft hij geen tijd om zich ook daarnaast volledig te richten op het trainersvak.

  RKDES begrijpt deze beslissing en zal dus op zoek gaan naar een opvolger. Het tweede elftal hervat ook op zaterdag 21 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Sporting Martinus. Een week later speelt het thuis tegen Diemen.

 • RKDES verlengt contracten met hoofdtrainers

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide