• Inschrijvingen Bardiensten

  Beste RKDES-leden, ouders/verzorgers van RKDES-jeugdleden,

  RKDES, Door Eendracht Sterk, RKDES, dat zijn we met z’n allen!

  De kantinecommissie werkt continu aan verbetering van de vrijwilligersbezetting achter de bar. Dit is voor het voortbestaan van RKDES van ongelofelijk groot belang. Niet in het minst in verband met de inkomsten, die we hier als vereniging uit genereren. Ook als je al vrijwilliger bent: een keer achter de bar staan is makkelijk en leuk!

  Het seizoen 2020-2021 is alweer van start gegaan en daarom zijn we ook begonnen met het plannen van de bardiensten voor dit seizoen. Net als vorig jaar kun je je vooraf aanmelden voor deze verplichte bardiensten via de Voetbal.nl App.

  Verder vraagt de kantinecommissie nog aandacht voor het volgende:

  Wij zijn op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken! Of mensen die hun eigen barteam willen opzetten! Mariëlle staat je graag te woord! Mail haar door kantinecommissie@rkdes.nl te gebruiken. Alvast bedankt voor de reactie! 😊

  Alle leden vanaf 18 jaar en de ouders van leden onder de 18 jaar zijn verplicht minimaal drie (3) bardiensten per jaar te draaien. Voor het volledige vrijwilligersbeleid inclusief mogelijkheid van afkopen van vrijwilligerstaken lees: https://www.rkdes.nl/vrijwilligers

   

  Meer informatie over de Voetbal.nl App: https://www.rkdes.nl/download-nu-de-voetbal-nl-app

  Mocht je verder nog vragen hebben over het gebruik van de Voetbal.nl App of over de bardiensten zelf, stuur ons dan een mail kantinecommissie@rkdes.nl.

  Met vriendelijke groet,

  De Kantine Commissie RKDES

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide