• Het seizoen 2023 - 2024 is zo goed als afgelopen. We kijken terug op een prachtig seizoen met veel mooie sportieve momenten. Op 6 juli sluiten we het seizoen af met een aantal activiteiten:

  Seizoensafsluiting voor de mini’s en jeugd t/m O13

  Vanaf 9:30 tot 11:30 staat er voor de jeugd een opblaasbare voetbalstad en zullen om 11:30 de kampioenen worden gehuldigd van de jeugd.

  Ouderbijeenkomst/ Teamindelingen

  Van 10:00 tot 11:00 is er een ouderbijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over het seizoen 2024 - 2025 en de teamindelingen van volgend jaar bekend worden gemaakt.

  Tijdens deze ochtend kunnen ook de teamtassen worden ingeleverd door de leiders.

  Vrijwilligers BBQ

  Onze vereniging kan alleen maar bestaan door de inspanning en betrokkenheid van jullie als leden. Voor iedereen die als trainer, coach, organisator, commissielid, bestuurder etc.het afgelopen seizoen mogelijk heeft gemaakt staat er vanaf 17:30 een hapje en drankje klaar om jullie te bedanken. Op deze manier willen wij dit jaar op een andere manier onze waardering uitspreken. We nodigen jullie graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

  Hulp

  Zou je met een van bovenstaande activiteiten willen helpen of het komend seizoen een bijdrage willen leveren om iedereen te laten voetballen meld je aan! Er zijn verschillende klusjes te doen: bijvoorbeeld het uitreiken van de kleding aan het begin van het seizoen, het bijhouden van het pupillenklassement, het indelen van scheidsrechters en het organiseren van een (jeugd)evenement. Ook kunnen de verschillende commissies nog hulp gebruiken.

  Aanmelden

  We willen jullie vragen je aan te melden voor 1 of meerdere van bovenstaande activiteiten:

  1. Seizoensafsluiting

  2. Ouderbijeenkomst

  3. Vrijwilligers BBQ

  4. Hulp

  Aanmelden kan via dit formulier: https://forms.gle/NWns3tWQBnU93oZh9

  We zien jullie graag op 6 juli.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur

  Gert Ubink en Patrick Meijn

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide