• Op zondag 17 september openen we het seizoen 2017-2018. Heb jij een MEGA-schot in de benen en ga jij dit jaar aan de haal met de wisselbeker?

  Het nieuwe seizoen is al begonnen met de eerste bekerwedstrijden en trainingen, maar niets is leuker dan met elkaar het nieuwe seizoen feestelijk te openen. We hebben daarom een leuke voetbalinstuif voor de zaterdag jeugd georganiseerd. Alle jongens en meisjes van de mini's, JO8 t/m JO13 mogen van 12.30 uur voetbalspelletjes komen spelen. Tijdens deze spelletjes vindt ook de voorronde van 'Het Beste Schot van RKDES' plaats, wie weet de bal vanaf de verste afstand in het doel te schieten zonder dat deze stuitert? Waag een poging en misschien is de wisselbeker dit jaar voor jou! We starten met de voetbalinstuif om 12.30 uur als voorprogramma van de bekerwedstrijd RKDES 1 - Natilus 1 die start om 14.00 uur. Om 14.45 uur, in de rust van de bekerwedstrijd, is de grote finale van 'Het Beste Schot van RKDES'.

  Programma
  12.30 uur Aanvang voetbalspelletjes en voorronde 'Het Beste Schot van RKDES'
  14.00 uur Bekerwedstrijd RKDES 1 - Nautilus 1
  14.45 uur Rust bekerwedstrijd met finale 'Het Beste Schot van RKDES'

  Clubkledingwinkel
  Tijdens de seizoensopening is ook de clubkledingwinkel MultiVos aanwezig. Zij hebben voor alle leden leuke aanbiedingen.

  We hopen dat iedereen gezellig een balletje komt trappen en natuurlijk ook nog even blijft om het eerste team van RKDES aan te moedigen!

  Tot zondag 17 september.
  De Jeugdcommissie

   

   

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide