• Sponsormogelijkheden

  Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van sponsoring. Neem dan contact op met de sponsorcommissie van RKDES via sponsoring@rkdes.nl

   

  Hoofdsponsor:
  De voetbalafdeling van RKDES heeft momenteel als hoofdsponsors, Stichting Free a Girl en Autobedrijf Renault Nieuwendijk. Het contract loopt tot en met 2027. Daarnaast is Schreurs Holland B.V. hoofdsponsor van de jeugd.

  Algemene sponsoring:
  Met algemene sponsoring kan bijvoorbeeld een jeugdafdeling of de selectie gesponsord worden. 

  Kleding:
  Alle (jeugd) teams krijgen kleding van de club door een reservering in de contributie. OP de kleding is ruimte voor een logo van uw bedrijf. Wij zoeken sponsoren die in ruil voor een reclame-uiting op de shirts een bijdrage leveren aan de club. 

  Reclamebord:
  Uw bedrijf kan in rul voor sponsoring een reclame-uiting op een bord rondom het eerste veld van RKDES krijgen. Er hangen al veel borden, maar nu kan ook achter beide doelen nog meer reclameborden bevestigd worden. Op het eerste veld wordt elk weekend o.a. door het eerste gespeeld en die wedstrijd wordt bezocht door vele toeschouwers. Vaak zijn ook pers fotografen aanwezig bij wedstrijden.

  Vlaggenmast:
  Ook rondom het eerste veld staan vele vlaggenmasten, waar uw vlag elk weekend kan wapperen.

  Programmaboekje:
  Uw reclame/advertentie in het programmaboekje. Tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal van RKDES brengt de sponsorcommissie het boekje uit die door vele toeschouwers gelezen wordt.

  Wedstrijdbal:
  Elke thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een wedstrijdbal aangeboden. Voor één of meerdere wedstrijden is het mogelijk door middel van sponsoring van de wedstrijdbal uw bedrijfsnaam genoemd te krijgen.

  Website sponsor:
  Het is mogelijk om op deze website te adverteren. De sponsorcommissie wil graag hierover met u van gedachte wisselen.

   

 • Word jij sponsor bij onze club?

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide