• Sponsormogelijkheden

  Hoofdsponsor:
  De voetbalafdeling van RKDES heeft momenteel als hoofdsponsors, AFAS Software en Renault Nieuwendijk. Het contract loopt tot en met 2020. Daarnaast is de firma Schreurs hoofdsponsor van de jeugd.

  NU Sponsorpakketten:
  Met ingang van komend seizoen gaat de sponsorcommissie werken met sponsorpakketten.

  De sponsorcommissie heeft een aantal standaard sponsorpakketten samengesteld (die u kunt zien in de bijlage), maar hier kan uiteraard altijd van afgeweken worden.

  De sponsorpakketten zijn gebaseerd op 14 spelers + 1 keeper en een doorlooptijd van 4 jaar. Het uiteindelijke bedrag naar de wensen van de sponsor kan dus afwijken van het bedrag dat getoond wordt. Uiteraard kunnen ook (delen van) sponsorpakketten gecombineerd worden.

  Ook zijn er verschillen in het bedrag tussen jeugd en senioren. Dit komt omdat bij de jeugd het wedstrijdtenue al in de contributie is verwerkt.

  Het eerste bedrag (per seizoen, exclusief BTW) dat genoemd staat is voor de jeugdteams, het tweede bedrag is voor de seniorenteams.

  Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van sponsoring. Neem dan contact op met de sponsorcommissie van RKDES via sponsoring@rkdes.nl

   

  Algemene sponsoring:
  Met algemene sponsoring kan bijvoorbeeld een jeugdafdeling of de selectie gesponsord worden. 

  Kleding:
  Alle (jeugd) teams krijgen kleding van de club door een reservering in de contributie. OP de kleding is ruimte voor een logo van uw bedrijf. Wij zoeken sponsoren die in ruil voor een reclame-uiting op de shirts een bijdrage leveren aan de club. 

  Reclamebord:
  Uw bedrijf kan in rul voor sponsoring een reclame-uiting op een bord rondom het eerste veld van RKDES krijgen. Er hangen al veel borden, maar nu kan ook achter beide doelen nog meer reclameborden bevestigd worden. Op het eerste veld wordt elk weekend o.a. door het eerste gespeeld en die wedstrijd wordt bezocht door vele toeschouwers. Vaak zijn ook pers fotografen aanwezig bij wedstrijden.

  Vlaggenmast:
  Ook rondom het eerste veld staan vele vlaggenmasten, waar uw vlag elk weekend kan wapperen.

  Programmaboekje:
  Uw reclame/advertentie in het programmaboekje. Tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal van RKDES brengt de sponsorcommissie het boekje uit die door vele toeschouwers gelezen wordt.

  Wedstrijdbal:
  Elke thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een wedstrijdbal aangeboden. Voor één of meerdere wedstrijden is het mogelijk door middel van sponsoring van de wedstrijdbal uw bedrijfsnaam genoemd te krijgen.

  Website sponsor:
  In 2017 is onze website vernieuwd. Communiceren kan nu ook via de speciale APP. Het is mogelijk om op deze website te adverteren. De sponsorcommissie wil graag hierover met u van gedachte wisselen.

  Vrienden van RKDES:
  De Vrienden van RKDES dragen onze vereniging een warm hart toe. Voor het bedrag van € 30,- per seizoen wordt uw naam op een 'naambord' geplaatst. Dit bord hangt in de kantine. Het gespaarde bedrag wordt besteed aan alle activiteiten van de club, voor jong en oud.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide