• Update Schoolvoetbaltoernooi 2021

  Vanwege de coronamaatregelen is het schoolvoetbaltoernooi 2020 helaas komen te vervallen. Ook in 2021 hebben we nog steeds te maken met vergaande maatregelen vanwege de coronapandemie en daarmee beperkingen om een groot(s) toernooi zoals het schoolvoetbal te kunnen organiseren. FC Aalsmeer en SV RKDES hebben recent de koppen bij elkaar gestoken en zijn tot een oplossing gekomen waarbij wij de kans groot achten dat we dit jaar toch een gezellig schoolvoetbaltoernooi kunnen laten plaatsvinden!

  Het toernooi zal worden gesplitst in 2 toernooien:

  -          Een toernooi voor de scholen uit Aalsmeer bij FC Aalsmeer

  -          Een toernooi voor de scholen uit Kudelstaart bij SV RKDES

  Het toernooi zal plaatsvinden van maandag 7 juni tm vrijdag 11 juni.

  Echter, op basis van het huidige (25 maart 2021) coronamaatregelen zou het toernooi niet plaats kunnen vinden (niet sporten met anderen dan klasgenoten/teamgenoten). Er dient dus nog een verruiming plaats te vinden om het toernooi door te laten gaan!

  Samen met de scholen treffen SV RKDES en FC Aalsmeer op dit moment de nodige voorbereidingen voor het geval het wel mogelijk blijkt een toernooi te organiseren. Hierbij houden we nauw contact met de Gemeente en Sportservice Aalsmeer over de mogelijkheden, maatregelen en beperkingen. 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide