• Beste (ouders van onze jeugd)leden en vrijwilligers,

  We ronden het laatste seizoen als zondagsvereniging bijna af. Terugblikkend mogen we ondanks de aanhoudende coronaperikelen trots en tevreden zijn op het afgelopen seizoen. Wij feliciteren alle kampioenen van het seizoen 2021-2022! Bij alle afdelingen (voetbal senioren, jeugd en handbal) mogen we een toename van nieuwe leden verwelkomen voor het komende seizoen. Alleen de zaalvoetbal heeft helaas afscheid moeten nemen van het enige dameszaalvoetbalteam. We kijken ook met plezier terug op de mooie evenementen voor de senioren en het schoolvoetbaltoernooi. Trots zijn we op het feit dat iedereen een steentje bij heeft gedragen aan de vereniging door het invullen van zijn/haar clubtaken. Zoals zo vaak gezegd: door eendracht zijn wij sterk. Alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp het afgelopen seizoen en we zijn dankbaar dat we ook volgend seizoen een beroep op jullie mogen doen!

  Wat staat er nog op het programma?

  Ouderavond jeugd: Op dinsdag 28 juni om 19.30 is de ouderavond voor de ouders van onze jeugdleden. Op deze avond blikken we terug en vooruit op alle ontwikkelingen voor onze jeugdleden. Ook worden op deze avond de teamindelingen bekend gemaakt.

  Seizoensafsluiting jeugd: Op zaterdag 2 juli vindt de seizoensafsluiting plaats voor de jeugd. De hulp bij deze spelletjesdag waar wordt gestreden om de titel ‘clubkampioen’ wordt geleverd via de clubtaken. Hierbij kunnen de oudere jeugdleden de jongere leden helpen! De eerste groep wordt verwacht om 9.30 en de tweede groep om 11.30. Om 11.30 huldigen we ook de kampioenen van afgelopen seizoen.

  Gevonden voorwerpen: We hebben nog aardig wat gevonden voorwerpen in de garderobe liggen. Deze kunnen nog worden opgehaald tijdens de ouderavond (28 juni 19.30 – 21.00) of de seizoensafsluiting (2 juli 9.00 – 14.00). Daarna worden de spullen gedoneerd aan Dorcas of de Meerlanden. Een impressie van de gevonden voorwerpen: https://www.rkdes.nl/ophalen-gevonden-voorwerpen.

  Oud papier ophalen: Op 1 juli en 5 augustus wordt het oud papier opgehaald door RKDES. Op 1 juli voor de ouders van de jeugd (ingedeeld via de clubtaken) en op 5 augustus door de selectie. De vrijwilligers van de selectie kunnen zich aanmelden bij André Alders, we rekenen op jullie hulp!

  Contributie seizoen 2022-2023: De contributiebedragen voor het nieuwe seizoen kan je terugvinden op onze website: https://www.rkdes.nl/contributie-seizoen-2022-2023.

  RKDES 90 jaar: sponsor een wedstrijdbal!: Voor het komende seizoen willen we ieder team (handbal en voetbal) van minimaal 3 nieuwe wedstrijdballen voorzien. Deze wedstrijdballen zullen worden bedrukt met het RKDES 90 jaar logo en zijn daarmee unieke exemplaren. Wil jij helpen om dit resultaat te bereiken? Doneer dan € 25,= en sponsor een wedstrijdbal. Je kan jouw donatie doen op: https://rkdes.clubkledingwinkel.nl/sponsor-een-voet-handbal-aan-rkdes-tbv-uw-kind-kleinzoon-kleindochter-zusje-broertje?search=sponsor. Een verdere evenementenplanning van het 90-jarig bestaan volgt.

  Wij wensen iedereen een fijne zomer en tot de start van het nieuwe voetbalseizoen!

  Namens het bestuur,

  Gert Ubink

  Voorzitter

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide