• In Veilige Handen
  Het is wellicht al bekend dat we bij RKDES actief bezig om ervoor te zorgen dat alle jeugdleden veilig kunnen sporten/spelen. Hiervoor is het project "In Veilige Handen" opgestart waarin we er alles aan doen om seksueel misbruik te voorkomen bij onze club. We hebben hier de eerste stappen voor gezet en het komende seizoen houden we u van de voortgang op de hoogte. Een van de belangrijke stappen is het opzetten van de vertrouwenscommissie.

  Wat doet de vertrouwenscommissie?
  Bij de vertrouwenscommissie kan iedereen een melding doen over vermoedens / twijfels over de (seksuele) veiligheid van de kinderen bij RKDES. Dit kan gaan over het hebben van ongemakkelijk gevoel over een situatie, een onprettige ervaring van een kind tot het melden van niet wenselijk gedrag van een volwassene.
  Een melding kan ook worden gedaan bij de trainer, leider, coördinator of bestuurslid van RKDES. Deze zal de melding dan aan de vertrouwenscommissie doorgeven.

  De vertrouwenscommissie zal elke melding serieus en vertrouwelijk behandelen en zo nodig de benodigde stappen ondernemen. Met hun relevante achtergrond kunt u ervan uitgaan dat elke melding zorgvuldig zal worden behandeld.

  Wie zijn de leden van de vertrouwenscommissie?
  Debbie van Grieken, Jan Ramp, Sjaak Kok en Rick Sollman.
  Ze zijn aan te spreken bij RKDES en/of via het email adres: vertrouwenscommissie.rkdes@gmail.com
 • Commissie leden

  LidRol
  Kok, SjaakVertrouwenspersoon
  Afgeschermd
  Afgeschermd
  Afgeschermd
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide