• Vind een sponsor en sport voor één seizoen gratis!!

  Vind een sponsor en sport voor één seizoen gratis!!

  In de tijden van corona, zeker nu de kantine wederom dicht moet, is een sportvereniging zoals RKDES zeer afhankelijk van sponsors. Elke sponsor is meer dan welkom en daarom start de sponsorcommissie in samenspraak met het bestuur een actie: Vind een sponsor en sport voor één seizoen gratis!!

  Dus, loopt jouw team nog zonder sponsor, wil een sponsor een reclamebord ophangen langs het 1e veld of een vlag laten wapperen, het kan allemaal.

  Er zitten wel enkele voorwaarden aan deze actie:

  • Een naam van een sponsor aandragen is niet voldoende. Een sponsor moet duidelijk toestemmen RKDES te willen sponsoren.

  • De sponsor gaat voor minimaal 4 jaar een contract aan met RKDES voor sponsoring.

  • Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, zal 1 jaar geen contributie geïnd worden van het lid dat de sponsor aandraagt.

  • Zegt de sponsor binnen de 4 jaar alsnog op, dan heeft RKDES het recht om alsnog de contributie te innen.

   

  Wat zijn de kosten voor sponsoring?

  Er zijn meerdere mogelijkheden om te sponsoren:

  Een reclamebord laten maken kost 210 euro exclusief BTW voor een 3-meter bord. Tevens betaalt de sponsor een jaarlijks bedrag van 200 euro exclusief BTW aan RKDES voor een 3-meter bord.

  Om een vlag te sponsoren laat de sponsor de vlag zelf maken. Daarnaast betaalt de sponsor een jaarlijks bedrag van 200 euro exclusief BTW aan RKDES.

  Voor shirtreclame betaalt de sponsor de drukkosten voor de shirts en het aanmaken van een film voor de opdruk. Daarnaast betaalt de sponsor een jaarlijks bedrag van 200 euro exclusief BTW aan RKDES.

  Mocht je een sponsor vinden en deze is akkoord laat dit dan weten in een email richting RKDES (sponsoring@rkdes.nl) met daarin de bevestiging van de sponsor en tevens de contactgegevens van het lid dat de sponsor aandraagt en de contactgegevens van de sponsor zelf.

  Laat RKDES niet lijden onder de coronacrisis en zorg voor een gezonde club!

  Succes met het vinden van sponsors.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide