• Voetbalkamp 2024

  9, 10 en 11 Mei gaat het weer gebeuren:

  De leukste activiteit van het Hemelvaartweekend, het Voetbalkamp!

   

  HELAAS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN. MOCHT JE, JE TOCH NOG WILLEN AANMELDEN STUUR DAN EVEN EMAIL NAAR: VOETBALKAMP@RKDES.NL

  (geen garantie, maar we doen dan alsnog ons best om je in te delen)

   

  Om uw kind goed voorbereid op het voetbalkamp te sturen is het belangrijk om onderstaande informatie goed te lezen:

  PROGRAMMA: Programma Voetbalkamp

   Het ouder-kind toernooi is op vrijdagavond. Aanmelden kan via het volgende formulier:

   Kosten bedragen € 45,- dit bedrag moet bij de inschrijving worden voldaan.

   

   

 • Uitleg over het voetbalkamp

  Voor sommige kinderen is dit de eerste keer dat ze deelnemen aan het Voetbalkamp bij RKDES. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ouder/verzorger niet precies weet wat het weekend nu eigenlijk inhoudt. Daarom een korte uitleg.

  Het Voetbalkamp wordt dit jaar alweer voor de 39ste keer georganiseerd. Dit 3 dagen durend kamp start altijd op Hemelvaartsdag. Het is bedoeld voor alle kinderen uit Kudelstaart (bij voorkeur lid van RKDES) in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar.

  Wat gaan de kinderen doen tijdens deze 3-daagse?

  Nadat de kinderen zich hebben aangemeld via het inschrijfformulier wordt er door de organisatie een indeling gemaakt van de groepen. De jongens en meisjes worden ingedeeld op team/leeftijdscategorie/klas. De groepen hebben, afhankelijk van de grootte van de groep, 2 tot 3 leiders die het hele weekend de kinderen onder hun hoede zullen nemen.

  De kinderen worden op donderdag ochtend rond 09.15 uur verwacht (als de start dichterbij komt, zullen de exacte tijden te vinden zijn op de website van RKDES en Facebook). Op het terrein is een verzamelplaats waar de kinderen en leiders bij elkaar komen voor de start van het kamp. Op de lijsten, welke aan de buitenzijde van de kantine te vinden zijn, is te zien in welke groep uw kind zit.  Daarna zal het weekend officieel van start gaan en wordt het tijd voor de ouders/verzorgers/belangstellenden om naar huis te gaan. Donderdag avond zullen de kinderen op het kampterrein pannenkoeken eten. Na het pannenkoeken eten, dan is daar de finale van het penaltybokaal. Zoals u zal begrijpen kan niet ieder kind in de finale staan, maar het is wel heel leuk als iedereen blijft om de finalisten aan te moedigen. Ouders/kennissen/opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom.  Na de finale kunnen ze door u worden opgehaald voor een welverdiende nachtrust.

  Vrijdag start de dag voor de kinderen rond 09.45 uur en zullen ze starten op het terrein met een voetbalprogramma. Afhankelijk van hun leeftijd wordt er in de middag een activiteit buiten het terrein georganiseerd (Speelkasteel, zwemmen of Poldersport). Op vrijdagavond eten de kinderen thuis. Vrijdagavond organiseren we het ouder-kind-mixtoernooi. Hier mag u ook aan meedoen. Een team bestaat uit drie kinderen onder de 16 en drie mensen boven de 16 jaar. Het wordt een sensationeel toernooi. U bent van harte welkom om naar uw kind te komen kijken of mee te doen met uw team!!

  Zaterdag starten we ongeveer rond 10.00 uur met een leuk opblaas circuit en eindigen we met een patatje en snack voor alle kinderen van het voetbalkamp. Om 15 uur starten we met de afsluitende playbackshow. Iedere groep gaat dan zijn optreden doen. Iedereen is enorm van harte uitgenodigd om dit te komen aanschouwen en mee te vieren.

  Onder begeleiding van de leiders en leidsters worden diverse onderdelen afgewerkt waarbij plezier en sportiviteit voorop staat. U bent als ouder/verzorger altijd vrij om op het kampterrein te komen kijken naar hoe uw kind zich vermaakt. Het exacte programma voor deze 3 dagen komt op de website (www.rkdes.nl/voetbalkamp) en op Facebook te staan. Het zal ook op diverse plekken hangen op het RKDES-kampterrein tijdens het kamp.

  Eten en drinken tijdens het weekend.

  Het gehele weekend worden de kinderen door de dames van de ‘smeerploeg’ goed verzorgd. U hoeft voor de maaltijden niets mee te geven. Ook voor tussen de maaltijden door hoeft u de kinderen niets mee te geven. Er wordt gezorgd voor fruit, drinken en wat lekkers. U hoeft de kinderen ook geen geld mee te geven. Er zal tijdens het weekend niets verkocht worden. Donderdag, vrijdag en zaterdag is er een broodlunch. Donderdagavond krijgen de kinderen pannenkoeken die gebakken zijn door ouders die zich hiervoor hebben opgegeven. Vrijdagavond is er geen avondeten voor de kinderen.

  Medicijnen, speciale voeding en/of speciale zorg.

  Als uw kind medicijnen gebruikt, wordt u verzocht de medicijnen (voorzien van naam en groepsnummer) donderdag bij aankomst in te leveren in de bestuurskamer bij de Kampstaf. Zij zullen erop letten dat de medicijnen goed bewaard worden en dat elk kind zijn/haar medicijnen op tijd inneemt.  Wilt u, indien uw kind speciale voeding gebruikt, dit vermelden op het inschrijfformulier?

   

  Met sportieve groet,

   

  De Kampstaf Voetbalkamp RKDES

  Maarten, Mathijs, Thamar, Astrid, Simone, Daniëlle, Casper, Dennis en Danny

   

  Voor vragen of opmerkingen: voetbalkamp@rkdes.nl

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide