• waterwijk- rkdes jo9-1

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Waterwijk JO-9.2 tegen RKDES JO-9.1 op het voetbalprogramma. Altijd weer even een organisatie qua wie rijdt en met wie maar er was een extra element aan de ochtend toegevoegd; de teamfoto! Op een mooi bankje in het gras met de opkomende ochtendzon tussen de dauwdruppels door poseerden de kleine mannetjes met hun coaches én sponsoren. En hup weer door! Op naar Almere!
  Drie kwartier later holden de mannen gelijk het veld op, tenues waren immers al aan. En gelukkig maar want een grote stroomstoring zorgden voor donkere kleedkamers en dito toiletten. Gelukkig wordt er nog geen gebruik gemaakt van digitale scoreborden en hightech fluitjes dus kon de wedstrijd op tijd van start.
  Waterwijk zette gelijk druk waardoor het binnen 4 min 1-0 stond! Ojee, wat voor wedstrijd gaat dit worden?
  Gelukkig maakte kort daarna Gijs de gelijkmaker en prompt 1 minuut later wist Lars feilloos het doel te vinden: 1-2
  Met kansjes voor Milan en Monta werd de druk vanuit Des doorgevoerd. Waterwijk was echt even beduusd van het pittige herstel van onze kleine mannen. En hoewel Waterwijk best wat mooie technieken lieten zien kwamen ze niet verder dan Jesse, die er weer goed voor zorgde dat keeper Dirk niet veel hoefde te doen.
  Nog voor rust maakte Milan het 1-3.
  In de 2de helft gingen de mannen gewoon weer verder met druk zetten en prachtig overspel.
  Gijs dribbelt verrast in vanaf de zijlijn en schiet naar Milan die een prachtige omhaal maakt; 1-4!!
  Stan zorgt voor de 1-5 met een knap schot in de korte hoek en Gijs hoeft alleen maar tegen de bal aan te lopen als Thomas de bal mooi op maat aflevert; 1-6.
  Waterwijk scoort ook nog een keertje maar daar zal het, voor hun, bij blijven.
  De keeper heeft het zwaar en raakt duidelijk zijn zelfvertrouwen een beetje kwijt; na een hoop gegrabbel stuitert de bal weer uit z’n handen en oplettende Stan tikt em er makkelijk in.
  Maar er is nog meer, Monta kopt de bal snoeihard langs de keeper in het net en als afsluiting pegelt Milan em er nog ff in.
  Wauw wat zijn de 2 meereisde voetbalmoeders verwend met deze doelpunten. En de trainers lopen weer super trots het veld af. Het kost wat aanmoedigingen maar dan heb je ook wel wat! En wederom een echte teamprestatie!!
  Op naar volgende week, uit in Adam!

  Verslaggeefster Suus
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide