• Sponsormogelijkheden

  Er zijn binnen onze vereniging verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de club financieel te ondersteunen!

  Als je interesse hebt om te sponsoren of vragen hebt over de mogelijkheden (er is natuurlijk meer mogelijk dan hieronder genoemd!) kan je terecht bij André van Hulsen via sponsoring@rkdes.nl

  Shirtsponsor

  Na 4 jaar van intensief gebruik zijn de wedstrijdtenues van de jeugd (voetbal) weer vervangen. Voor het sponsoren van een team sluit je een contract af voor 4 jaar. Je betaalt het eerste jaar een bijdrage die afhangt van de grote van het team (ivm drukkosten) en in het 2e tm 4e seizoen een bijdrage van € 200,=. De kosten in het eerste seizoen bedragen:

  Teams JO8 tm JO10/MO10             € 350,=

  Teams JO11/MO11 - JO12/MO12    € 365,=

  Teams JO13/MO13 tm JO19/MO19 € 415,=

  Als de shirts worden bedrukt met het logo van de wedstrijdsponsor dan worden ook meteen de rugnummers erop gedrukt.

  Wil je zelf sponsoren dan willen we wel benadrukken dat we ons best doen om ook volgend seizoen jouw bedrijf aan het team van jouw zoon/dochter te koppelen. Echter, kinderen groeien en teams wisselen dus dat kunnen we niet garanderen. Onze ervaring is dat ze in het 3e seizoen van de sponsoring sowieso uit de tenues gegroeid zijn.

  Sponsoring reclamebord

  Afmeting 300 cm bij 80 cm. Maak- en plaatsingskosten zijn éénmalig voor rekening RKDES. Grafisch design van het bord zijn voor rekening van de bordsponsor. Je gaat een sponsorcontract aan voor 3 jaar en betaald per jaar € 300,=.

  Sponsoring statafel of picknicktafel

  Jouw logo op het mooie nieuwe terrasmeubilair: vragen over mogelijkheden en prijzen via Mariëlle Buskermolen, kantinecommissie@rkdes.nl.

 • Word jij sponsor bij onze club?

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide