• Marcel van Boxtel bij RKDES gestart als Hoofd Jeugdopleiding Klein Veld (t/m O12)

  Per 1 juni is Marcel van Boxtel  bij RKDES gestart als Hoofd Jeugdopleiding Klein Veld (t/m O12). Hij volgt Dennis Koningsferander op die begin dit jaar heeft aangegeven dat deze functie niet meer te combineren is met zijn werk. 

  Marcel is nu samen met Kevin van der Post gestart met de teamindelingen. Volgend seizoen gaat hij zich voornamelijk bezighouden met bet ondersteunen van de trainers en leiders. Marcel gaat cursussen volgen bij de KNVB waarbij Hans van Kasteren hem daarbij zal coachen.

  Marcel: “Hallo iedereen, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Marcel woon in Kudelstaart, ben 46 jaar. Ben vader van 2 zoons waarvan de oudste voetbalt bij de mini’s en de jongste hopelijk snel volgt. Net als veel andere trainers ben ik als kleine jongen begonnen met voetballen en tot een aantal jaar geleden actief geweest bij verschillende verenigingen. In het dagelijks leven stuur ik meerdere management teams aan. Opleiden, motiveren, ontwikkelen en het samen behalen van mooie resultaten in een dynamische multiculturele omgeving. Dat is wat ik dagelijks doe maar natuurlijk niet alleen. Bij RKDES hoop ik datzelfde te realiseren. Samen met iedereen die aan deze club verbonden is.”

  Bij de seizoen afsluiting (meld je hier aan) en de seizoen opening gaan wij Marcel ook aan jullie voorstellen. De uitnodiging voor de seizoen opening volgt later.

  Namens de Jeugdcommissie (vz Patrick Meijn) en
  de Technische commissie (vz Kees Nieuwendijk)
  Wensen wij Marcel heeft veel plezier en succes in zijn nieuwe rol.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide